Gondolatok a II. Rétközi Regionális Nyugdíjas Találkozóról

Hazatérve, a következő napokon sokszor csörgött a telefon. Gratulációk érkeztek, visszajelzések a találkozó sikerességéről. Nyugdíjas egyesületi vezetők köszönték meg a jól szervezett, remek napot. A Rétközből és Nyíregyházáról 21 egyesületből 700-an vettek részt a Tiszabercelért Egyesület kísérőrendezvényén, a Rétközi Regionális Nyugdíjas Találkozón. Hogy milyennek látták, valljanak a résztvevők: Gyúró Imre, a Megyei Nyugdíjas Szövetség elnöke: „Gratulálok a remek szervezésért, lebonyolításért.

A nap minden szaka sikeres volt. Sikeres a helyi műsor, a gyors és gördülékeny ebédosztás, a színvonalas délutáni műsor, a kitűnő lakodalmas zene, a jó hangulat. Köszönet Hajnal András fővédnöknek, Homonnai Zoltánnak a Tiszabercelért Egyesület vezetőjének, Papp János jegyző úrnak a segítségadást, a patronálását a nap sikerességéért. Köszönjük a szíves vendéglátást az ügyes berceli lányoknak, asszonyoknak, nyugdíjas segítőtársaknak. „ Feketéné, Borika – az Ibrányi Nyugdíjas Egyesület vezetője: „Nagyon jól éreztük magunkat. Mi még keveset voltunk ilyen helyen, de jó hangulatban töltöttük a napot. Mindennel elégedettek voltunk, a jó műsorral, a vendéglátással, az egymással töltött órákkal.” Németh Erzsébet – Buj Nyugdíjas Egyesület elnöke „Nagyon tetszett minden. Mi tavaly is ott voltunk Bercelen, tudtuk, hogy minden remekül fog menni.

A szervezettség, a lebonyolítás zökkenőmentessége jellemezte ezt a napot. A helyi műsor, a jegyző úr konferálása, a köszöntők csak dicséretet érdemelnek. Csak gratulálni tudunk.” Büdszenti Györgyné – Nyíregyháza – Körúti Nyugdíjas Egyesület „Vágytunk mindnyájan Bercelre. Valóban festői ott a Tisza-part, s ha még ilyen remek rendezvénynek ad otthont, akkor dupla öröm. A színvonalas szervezettség példaértékű volt. Köszönjük azt is, hogy busz várt bennünket a kisállomáson. Minden nyíregyházi egyesület vágyik oda. A Helyőrség Nyugdíjas Klubjának vezetőjével, Becző Pállal értékeltük a napot, az ő véleményük is ugyanaz, mint a miénk. Ők is „szívből gratulálnak.” Bába Sándorné – Nagyhalász „Sok szeretettel tolmácsolom a véleményünket, és reméljük, máskor is szerveztek ilyen szép napokat. Nagyon jól éreztük magunkat. Élveztük a vendéglátást, a szép környezetet, a mindenre odafigyelést (pl. a két színpad felállítása), a jó műsort. Egyszóval az együttlétet, mindent.” Végezetül köszönöm a lebonyolítóknak a segítségadást, a helytállást az egész napon. Köszönöm a vállalkozók hozzájárulását, a Tiszaberceli Nyugdíjas Egyesület segítőszándékú tagjainak, különösen Farkas Istvánnénak a fáradhatatlan munkáját, lelkes közreműködését, valamint a Hivatal asszonyainak, lányainak készséges munkáját. Köszönöm a Polgármester Úr, a Jegyző Úr és a Tiszabercelért Egyesület elnökségének patronálását, a képviselőtestület anyagi hozzájárulását. Köszönöm az énekes asszonyok fáradságos munkáját, Petróné Minczér Erzsébet szívből jövő segítését. Köszönöm Czene István és Tóthszegi Zoltán figyelmes segítségadását, a helytállást a rendezvényünk sikerességéért.