Idősek világnapja 2008

“A betegség után lesz édes az egészség, a baj után a jó, az éhség után a jóllakottság, az erőfeszítés után a pihenés.” (Hérakleitosz)

Az Idősek Világnapján szeretettel gondolunk mindazokra, akik egy hosszú élet munkáját és rengeteg tapasztalatát tudhatják maguk mögött.', 'Minden évben egyszer köszöntjük őket, de szeretetüket, bölcsességüket az év minden napján érezzük. Ők hordozzák generációkon keresztül azokat a tapasztalatokat, hagyományokat, melyek be vannak kódolva valamennyiünk génjeibe. Figyelnünk kell rájuk, hiszen ők azok, akik végigélve egy örömökkel és küzdelmekkel teli életet, az idős kor bölcsességével már helyre tudják tenni a dolgokat és tudják mi az a jó, amit tovább kell adni és mi az a rossz, amit el kell kerülni az utánuk jövő generációknak.

Az önkormányzat vezetése nevében meghívom Önt a 2008. október 3-án 14.00 órai kezdettel megrendezésre kerülő ünnepségünkre.

Engedje meg, hogy a Bessenyei György Általános Művelődési Központ iskolájának tornatermében köszöntsem Önt is mint tiszteletre méltó berceli állampolgárt az Idősek Világnapja alkalmából.

Bízom benne, hogy jókívánságaimat személyesen is tolmácsolhatom.

Tisztelettel:

Hajnal András polgármester